Retourbeleid

Als je niet tevreden bent met je bestelling of als je een product wilt retourneren, kun je altijd contact met ons opnemen via info@salejano.nl. Wij helpen je graag om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Je hebt het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling deze te retourneren, mits het product in goede staat verkeert. Zorg ervoor dat het product compleet is met originele verpakking en accessoires. Producten die om hygiënische redenen niet geretourneerd kunnen worden, zijn duidelijk gemarkeerd op de productpagina.

Indien het product niet naar wens is of er mankementen zijn, stuur ons dan een e-mail met de reden van retourneren en voeg foto's toe van het product. Je ontvangt van ons het juiste retourformulier.

Belangrijk:
Indien het retourformulier niet volledig is ingevuld, kunnen we de retouraanvraag niet in behandeling nemen.

Herroepingsrecht
Je hebt het recht om je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van redenen te annuleren. Om gebruik te maken van je herroepingsrecht, kun je een bericht sturen naar info@salejano.nl om een retourformulier aan te vragen. Dit formulier wordt je per e-mail toegestuurd.

Uitzonderingen
Sommige producten kunnen niet worden geretourneerd, zoals producten die om hygiënische redenen niet geretourneerd kunnen worden als de verzegeling is verbroken. Deze producten zijn duidelijk gemarkeerd op de productpagina.

Staat van het Product
Om in aanmerking te komen voor teruggave van het aankoopbedrag of omruiling moet het teruggestuurde product in goede staat zijn en voorzien zijn van labels en etiketten. Het product mag geen gebruikssporen bevatten. Wij behouden ons het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als na inspectie blijkt dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd.

Kosten van Retourzending
De verzendkosten voor retourzendingen, zowel binnen als buiten Nederland, zijn voor rekening van de klant. Zorg ervoor dat je de Track & Trace (T&T) informatie naar info@salejano.nl stuurt, zodat wij de retourzending kunnen volgen.

Terugbetalingen
Zodra het product door ons in goede staat is ontvangen en gecontroleerd, wordt het zo snel mogelijk geruild of wordt het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen op je bankrekening teruggestort. Je ontvangt een e-mailbevestiging zodra de terugbetaling is verwerkt.

Problemen met Terugbetalingen
Als je na 5 werkdagen nog geen terugbetaling hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via info@salejano.nl of via whatsapp op: +31620876294.

Wij helpen je graag verder en onderzoeken de kwestie.

Privacy
Wij behandelen je gegevens zorgvuldig en in overeenstemming met ons privacybeleid.

Algemene Voorwaarden
Voor meer informatie over je rechten en plichten, bekijk onze algemene voorwaarden.